welcome to my blog ! realiti hidup aku ! semua tentang kita !

WELCOME TO MY BLOG ! REALITI hidup aku !!

Thursday, 3 November 2011

! Pencarian Blog Follower Bawah 500 !

assamualaikum dan HYE ..
hari ini hari khamis kan ? err~  tiba-tiba jek..
hari ini kan terigin lah pulok nak join segmen nyh .. err~
awok ? sye dah tak tahu nak tulis ape nyh awok .. 
hee~ ape kena lah dengan minah nyh ...
okeyh-okeyh , berbalik pada tajuk tuh .. korang tak nak join ke ? bg yang follower kurang dari 500 jek ..
ayat tak boleyh belah langsung ... err~
kalau korang nak join korang klik SINI
itu jek yang mmpu aku cerita kat korang hari nyh .. peace :))  
HABIS !! TAMAT ! err~

suka hati korang lah nak cakap ape pon kat aku


! PENAT TAIP . CUBA LIKE !

11 comments:

  1. singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  2. heyyy kamu..terjah blog comey dari segmen yg sama..nice to know u in dunia maya.. i follow..hihihi..follow la back k...tata

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hey ..cty dari segmen yang sama..
    datang nak terjah dan follow..
    follow me back ye ..

    http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html#comments

    ReplyDelete
  4. follow awk dr segmen yg same :')

    ReplyDelete
  5. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dh folow!
    jgn lupe folow kite jugak!
    salam kenal2..

    ReplyDelete
  7. Yeahh! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html#comments

    Join Contest Adik Sekali!

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

    ReplyDelete
  8. Salam...singgah n follow u dr segmen Genk ;-)

    ReplyDelete
  9. Hye dear. Dari segmen sama. (:
    do hit my blog okayy.

    http://preciuosofpriceless.blogspot.com

    ReplyDelete

COPYRIGHT by hanaLULU.