welcome to my blog ! realiti hidup aku ! semua tentang kita !

WELCOME TO MY BLOG ! REALITI hidup aku !!

Tuesday, 1 November 2011

! LAWATAN SEKOLAH ! TRIP TO UNDERWATER WORLD LANGKAWI !


  ASSALAMUALAIKUM dan HYE !
hari nyh kan ? HANA nak cerita tentang lawatan sekolah HANA tadi ..
best sangat-sangat ! kawan-kawan yang sporting GILA .. cikgu yang sangat baik wok !!
first sekali bangun pagi , siap-siap untuk ke sekolah .. then dah sampai sekolah ada perhimpunan pagi ..
then kita orang pegi makan dulu dekat kantin ..
then lepas habis makan kita orang bersiap-siap untuk menaiki bas untuk sampai ke UNDERWATER WORLD nyh ..
kejap-kejap korang tahu tak ape itu UNDERWATER WORLD ?
ape ? tak tahu ? oke , meh sini nak kasi tahu .. UNDERWATER WORLD nyh adalah tempat untuk melihat pelbagai jenis ikan-ikan dan banyak lagi lah ... kalau nak tahu lebih lanjut ajak lah family korang datang sini :))
hee~ best sangat hari nyh , kawan pon dah baik-baik belaka , sebelom nyh tak de pon kitaorang baik macam hari ini ..
hari ini pon memang HANA gila kamera ..
smpai membe tak larat nak snap gmbar HANA :)) 
tapi tempat nyh memang menarik bagi HANA ... tak pernah rasa gmbira macam nyh ..
tempat nyh pon selalu menjadi tempat tarikan pelancong klo diorang datang LANGKAWI nyh :))
best tahu , stay dekat LANGKAWI nyh ...
macam tempat menarik yang ada ..
banyak lagi tempat yang cikgu buad untuk lawatan lepas PMR nyh ..
tapi HANA pegi satu tmpat jek .. sebab duit tak dek nak pegi suma tempat-tempat tuh .. *padahal malas nak pegi
sekarang HANA nak upload photo .. mesty korang nak tengok kan ?
photo yang ade skunk nyh sikit jek :))
sebab yang lain suma ada dalam kamera membe , tapi dye tak online FACEBOOK lagi :))
jadi HANA upload jek lah yang mana ada skunk nyh :))

meh kita tengok sama-sama .. tapi gmbar nyh tak lah secantik gmbr korang !!

linda with me  .
take by : eila ..
tak dan nak pose dah kena snap ... hudoh kan ?
take by : zulhairi ismat !
kawan-kawan saia yang turut serta :))
take by : tak tahu spe ..
kitaoranglah nyh .
take by : mat ikhsan 
hana . zulhairi . linda !
take by : azim 
linda with me :))
take by : zulhairi ismat 
HANA lah nyh .. hudoh kan ?
take by : zulhairi ismat !
hudohnye !! oke tak kisah pong !!
take by : zulhairi ismat ..


itu lah gmbar kitaorang yang sempat snap .. ada lagi tapi tak sumanya tak clear ..
thanks taw sudi baca cerita HANA nyh :))
best lah ... kenangan sebelum melangkah ke depan //...
miss lah benda nyh :))
k lah .. nnti HANA update story lagi ekh ? bnyak nyh pon dh cukup kan ? :))
#kbai#

suka hati korang lah nak cakap ape pon kat aku


! PENAT TAIP . CUBA LIKE !

2 comments:

COPYRIGHT by hanaLULU.